AVÍS LEGAL

Condicions d’ús:

El lloc web http://www.montanaeltaller.com és propietat de Jordi Vilà Ruiz.

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informem que Jordi Vilà Ruiz és el titular del seu lloc web http://www.montanaeltaller.com, amb domicili al C/ Raval, 17 – 17100 La Bisbal d’empordà, amb NIF: 40518781A.

Poden contactar amb nosaltres, a més d’estar a la seva disposició al nostre domicili, utilitzant els següents mitjans: per correu electrònic a montana@montanaeltaller.com, o bé per telèfon al (+34) 687 04 18 15.

L’ús del lloc Web http://www.montanaeltaller.com es regueix per les normes establertes en el present Avís Legal.

Limitació de la responsabilitat

A http://www.montanaeltaller.com no ens responsabilitzem del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web, essent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o que els utilitza.

Tampoc assumim cap responsabilitat per la informació continguda a les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços o cercadors des de la pàgina web de http://www.montanaeltaller.com.

Política d’enllaços

http://www.montanaeltaller.com no es fa responsable del contingut ni de la informació de les pàgines web de tercers a les que l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts al seu lloc web. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les que es pugui accedir mitjançant els enllaços.

http://www.montanaeltaller.com declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany que, als usuaris del seu lloc web, poguessin derivar-se de la navegació per la seva pàgina web. En conseqüència, http://www.montanaeltaller.com no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari.

Modificacions

http://www.montanaeltaller.com es reserva el dret de realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web, tant en el referent als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús de la mateixa.

DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

Protecció de dades

La informació personal que ens faciliti a través dels diferents formularis, als correus electrònics o qualsevol altre mitjà que es presenti en aquest lloc Web, passarà a ser introduïda en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de Jordi Vilà Ruiz, i es mantindrà confidencial i protegida. En cap cas es destinarà o utilitzarà per a altres finalitats, no s’entregarà a terceres persones sense el seu consentiment, d’acord amb els principis de protecció de dades de la llei espanyola LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el RD 1720/2007, de 21 desembre, del Reglament de Desenvolupament) i la llei europea RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques).

Per complir amb les diferents disposicions legals, hem establert diferents nivells de seguretat per a protegir les dades personals que ens faciliten, havent adoptat totes les mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i manipulació d’aquestes dades personals.

Té sempre dret a exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació de les dades personals que ens hagi proporcionat. Si així ho desitja, pot posar-se en contacte amb nosaltres, indicant el dret que desitja exercir junt amb una còpia del seu Document d’Identitat a: montana@montanaeltaller.com.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per utilitzar-los per poder fidelitzar la relació entre les parts.

Com exercir els teus drets:

Pots dirigr una comunicació per escrit al domicili social de Jordi Vilà Ruiz o a l’adreça de correu electrònic indicat en el començarment d’aquest avís legal, incluint en ambdos casos una fotocòpia del seu DNI o algun altre document identificatiu similar, per sol·licitar l’exercici dels drets següents:

  • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: Podràs preguntar a Jordi Vilà Ruiz si està tractant les teves dades.
  • Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes).
  • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en aquest cas només seran conservats per Jordi Vilà Ruiz per l’exercici o defensa de reclamacions.
  • Dret a oposarte al tractament: Jordi Vilà Ruiz deixarà de tractar les seves dades de la forma que indiquis, a no ser que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions, calgui seguir tractant.
  • Dret a la portabilitat de les dades: En el cas que vulgui que les seves dades siguin tractades per una altra firma, Jordi Vilà Ruiz et facilitarà la portabilitat de les dades al nou responsable.
  • Dret a l’eliminació de les dades: Tindrà dret a demanar que s’eliminin completament les dades a no ser que per imperatius legals esborrin després de la seva confirmació.

Pot trobar més informació sobre models, formularis i més informació sobre els seus drets visiti la Página oficial de la Agencia Española de Protección de Datos.

Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que hagis atorgat el consentiment per alguna finalitat específica, té dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Com reclamar davant l’Autoritat de Control. Si consideres que hi ha un problema amb la forma en què Jordi Vilà Ruiz està tractant les teves dades, pots adreçar les seves reclamacions al responsable de seguretat de Jordi Vilà Ruiz (indicat a dalt) o la autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l’ Agencia Española de Protección de Datos, la indicada en el cas d’Espanya.

Dret a l’oblit i accés a les teves dades personals. En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i /o esborrar, totalment o parcialment, les dades emmagatzemades al lloc web. Només has d’enviar un correu electrònic a montana@montanaeltaller.com i sol·licitar-ho.

També posem a la vostre disposició els següents formularis per demanar-ho:

Vull rectificar les meves dades

Vull esborrar les meves dades

Vull una còpia de les meves dades

Vull fer una sol·licitud

Conservació de les dades

Dades desagregades: Les dades desagregades seran conservades sense termini de supressió.

Dades dels subscriptors al feed per e-mail: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa.

Dades dels subscriptors a la newsletter: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa.

Dades d’usuaris enviats per Jordi Vilà Ruiz a pàgines i perfils en xarxes socials: Des que l’usuari ofereix el seu consentiment fins que ho retira.

Quina informació recopilem dels usuaris i per què els utilitzem?

Tots els productes i serveis oferts en el lloc web Jordi Vilà Ruiz remeten a formularis de contacte, formularis de comentaris i formularis per efectuar registres d’usuari i/o subscripció a newsletter.

Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les seves dades personals amb les finalitats indicades.

Tens dret a revocar el teu consentiment previ en qualsevol moment.

Registre d’activitats de tractament de les dades

Web i hosting: Jordi Vilà Ruiz compta amb un xifrat SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament segur de dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard, allotjats als servidors que Jordi Vilà Ruiz ha contractat a Siteground

Dades recollides a través del web: Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers dels quals Jordi Vilà Ruiz és titular.

  • Ens arribarà la teva IP, que serà utilitzada per comprovar l’origen del missatge a fi d’oferir-te informació, protecció contra comentaris SPAM i per detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposades del mateix cas escriuen al lloc web des de la mateixa IP), així com dades relatives al seu ISP.
  • Així mateix, podràs facilitar-nos les dades a través correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats en la secció de contacte.

Formulari de comentaris: A la web hi ha la possibilitat que els usuaris deixin comentaris a les publicacions del lloc. Hi ha una galeta que emmagatzema les dades facilitades per l’usuari perquè no hagi de tornar a introduir-les en cada nova visita, a més es recullen internament l’adreça de correu electrònic, nom, web i l’adreça IP. Les dades estan emmagatzemades als servidors de Jordi Vilà Ruiz.

Registre d’usuaris: No s’admeten excepte petició expressa.

Formularis de subscripció a Newsletter: Jordi Vilà Ruiz no utilitza el servei d’enviament de newsletters (butlletins per correu electrònic).

Correu electrònic: El nostre prestador de serveis de correu electrònic és Google Inc.

Xarxes Socials

Presència en xarxes: Jordi Vilà Ruiz compta amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet.

Finalitat i legitimació: El tractament que Jordi Vilà Ruiz durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així doncs, Jordi Vilà Ruiz podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, ofertes i de prestar servei personalitzat d’atenció al client.

Extracció de dades: En cap cas Jordi Vilà Ruiz, extraurà dades de les xarxes socials, llevat que s’obtingués puntualment i expressament consentiment per això.

Drets: Quan, a causa de la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor quedi supeditat a la modificació del perfil personal d’aquest, Jordi Vilà Ruiz t’ajudarà i aconsellarà en la mesura de les seves possibilitats.

Encarregats del tractament fora de la UE

Emmagatzematge i xifrat: Jordi Vilà Ruiz utilitza serveis d’emmagatzematge xifrat de Siteground.

Correu electrònic: El servei de correu electrònic de Jordi Vilà Ruiz es presta utilitzant els serveis de Google Inc.

Xarxes Socials. Jordi Vilà Ruiz fa ús de les xarxes socials nord-americanes, Instagram, Facebook i Twitter, a qui es realitza una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el lloc web sent els seus servidors on Jordi Vilà Ruiz tracta les dades que, a través d’elles, els usuaris, subscriptors o navegants lliuren a la signatura Jordi Vilà Ruiz o comparteixen amb aquesta.

Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris

L’accés i/o ús de la pàgina web de Jordi Vilà Ruiz atribueix a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present avís legal en relació amb determinats serveis i continguts.

En la utilització de Jordi Vilà Ruiz, l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de Jordi Vilà Ruiz o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el web Jordi Vilà Ruiz o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització del web Jordi Vilà Ruiz.

Política de galetes

¿Què són les galetes?

Les galetes són fitxers que es descarreguen als ordinadors en accedir a determinades pàgines web. Les galetes són utilitzades per les pàgines web per diferenciar entre els diferents usuaris que hi accedeixen i les informacions obtingudes puguin ser recuperades en posteriors visites.

Les galetes ens permeten entre altres coses:

  • Guardar el nom d’usuari i contrasenya per evitar tornar-ho a introduir
  • Obtenir informació sobre els hàbits de navegació de l’usuari.
  • Utilitzar opcions de continguts o disseny escollides anteriorment.
  • Obtenir informació de l’ordinador del visitant, com l’adreça IP, sistema operatiu o tipus de navegador
  • En cap cas s’obtenen dades sobre el nom, cognoms o adreça postal des de la qual l’usuari s’ha connectat

Les galetes generalment s’esborren en tancar el navegador, però per poder d’aprofitar al màxim les seves funcionalitats, algunes d’aquestes persisteixen en el disc dur de l’ordinador i així poder ser d’utilitat en futures sessions.

Tanmateix, vostè pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador. Pot trobar informació sobre com fer-ho, en relació amb els navegadors més comuns, als links que s’inclouen a continuació:

Explorer: http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

Firefox: http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-web

Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647

Safari: http://support.apple.com/kb/ph5042

L’informem, no obstant això, de la possibilitat que la desactivació d’alguna galeta impedeixi o dificulti la navegació o la prestació dels serveis oferts en aquesta Web.

Quins tipus de galetes s’utilitzen en aquest lloc web?

En accedir al web http://www.montanaeltaller.com t’informem que si segueixes navegant s’instal·laran diverses galetes pròpies i de tercers corresponents a les analítiques del web (a tall d’exemple: Google Analytics o eines similars) per ajudar el lloc web a analitzar l’ús que en fas i millorar la usabilitat del mateix, però en cap cas s’associen a dades que poguessin arribar a identificar-te. Les dades que guarden són de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, etc. El servidor web no t’associa com a persona sinó que ho fa amb el teu navegador web.

Aquest web fa servir galetes pròpies i de tercers per aconseguir que tinguis una millor experiència de navegació, puguis compartir contingut en xarxes socials, deixar comentaris i per obtenir estadístiques dels nostres usuaris.

Com a usuari, pots rebutjar el tractament de les dades o la informació bloquejant aquestes galetes mitjançant la configuració apropiada del seu navegador. No obstant això, has de saber que si ho fas, aquest lloc pot no funcionar adequadament.

Per això és important que llegeixis la present política de galetes i comprenguis que si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració del teu navegador per ser avisat de la recepció de galetes en el teu dispositiu o desactivar si ho desitja la capacitat d’emmagatzemar aquestes galetes en el teu dispositiu.

Pots fins i tot revisar ara mateix les teves preferències sobre les galetes d’aquest lloc web en el següent botó:

A continuació s’inclouen alguns exemples de galetes: únicament com a exemple, amb identificació de les galetes més rellevants utilitzades en aquest lloc web, així com si són pròpies o de tercers (identificació del tercer contractat o els serveis que s’han decidit utilitzar) i la seva finalitat:

GALETES PRÒPIES

Galetes estrictament necessàries
G. d’entrada de l’usuari, G. de sessió d’autenticació o identificació de l’usuari, G. de seguretat de l’usuari, G. de sessió de reproductor multimèdia, G. de sessió per equilibrar la càrrega i G. de personalització de la interfície d’usuari.
* Serveixen per oferir serveis o recordar configuracions per millorar la vostra navegació en el nostre lloc web.

GALETES DE TERCERS

Google Analytics: analítica web
Nombre de visites, pàgines o seccions visitades, temps de navegació, llocs visitats abans d’entrar en aquesta pàgina i detalls sobre els navegadors utilitzats.
* Informes estadístics sobre el trànsit del lloc web, la seva audiència total i l’audiència en una determinada campanya publicitària.

AddThis: Compartir a les xarxes socials
Informació al compartir un article i la interacció amb el lloc web (servei sol·licitat, data i hora), tipus de navegador i llenguatge, localització geogràfica).
* Millorar i gestionar el contingut compartit del blog a les xarxes socials.

Mailchimp: Subscripció a Newsletter
Registra si t’has subscrit a la newsletter, per no tornar-te subscriure.
* Millora l’experiència d’usuari.

PayPal o Stripe: Pagament segur
Reforçar la seguretat en l’accés a les plataformes de pagaments PayPal i Stripe.
* Les galetes necessàries per al pagament dels serveis.

També existeixen galetes corresponents a les xarxes socials que utilitzen aquest web i tenen les seves pròpies polítiques de galetes.

Què esperem dels usuaris?

L’accés i/o ús de la web de Jordi Vilà Ruiz a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present avís legal, així com les condicions particulars que, si escau, el complementin, en relació amb determinats serveis i continguts de Jordi Vilà Ruiz.

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a Jordi Vilà Ruiz no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Jordi Vilà Ruiz. D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús del web amb finalitats il·lícites o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquest lloc web, es prohibeix:

  • La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars.
  • Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars.
  • La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

Altres condicions d’ús d’aquest lloc web

L’usuari es compromet a fer un ús diligent del lloc web i dels serveis accessibles d’aquest, amb total subjecció a la Llei, les bones costums i al present avís legal.

Així mateix, es compromet, llevat d’autorització prèvia, expressa i escrita de Jordi Vilà Ruiz a utilitzar la informació continguda en el lloc web, exclusivament per comoditat, no podent realitzar ni directament ni indirectament una explotació comercial dels continguts als quals té accés.

Aquest lloc emmagatzema un fitxer de dades relatives als comentaris enviats a aquest lloc. Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició mitjançant un enviament d’un correu electrònic a l’adreça montana@montanaeltaller.com.

Excepte autorització expressa, prèvia i per escrit de Jordi Vilà Ruiz, queda terminantment prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la transformació, i en general qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest lloc web.

Queda completament prohibit realitzar, sense el previ consentiment de Jordi Vilà Ruiz, qualsevol manipulació o alteració d’aquest lloc web. En conseqüència, Jordi Vilà Ruiz no assumirà cap responsabilitat derivada, o que pogués derivar-se, d’aquesta alteració o manipulació per tercers.

Exclusió de garanties i responsabilitat

Jordi Vilà Ruiz no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de:

  • La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web o dels seus serveis i continguts.
  • L’existència de virus, programes maliciosos o lesius als continguts.
  • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal.
  • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web.

Jordi Vilà Ruiz no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

Llei aplicable i jurisdicció

Amb caràcter general les relacions entre Jordi Vilà Ruiz amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Sempre localitzables – Contacti amb nosaltres

En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre aquestes condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal web de Jordi Vilà Ruiz, si us plau, dirigeix-te a montana@montanaeltaller.com o utilitza el formulari de contacte disponible al lloc web.

La nostra política de privacitat descriu com recollim, guardem o utilitzem la informació que recaptem a través dels diferents serveis o pàgines disponibles en aquest lloc. És important que entengui quina informació recollim i com la utilitzem, ja que l’accés a aquest lloc implica l’acceptació la nostra política de privacitat.

Correus comercials

D’acord amb la legislació vigent, Jordi Vilà Ruiz no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Jordi Vilà Ruiz en la forma i per a les finalitats indicades en la present política de privacitat.